p>Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2017 turizm sezonu öncesi tüm turizm ve gıda işletmelerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı yapacak.

\ \ \ \

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda 09 Mayıs 2017 Salı günü saat 14:00’de otel-restaurant-fırın-pastane işletmelerine, 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 14:00’de ise yine Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda market-bakkal-büfe-şarküteri işletmelerine, Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından turizm sezonu öncesi bilgilendirme toplantısı yapılacağı duyuruldu.

\ \ \ \

Alanya İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar, tüm turizm ve gıda işletmelerini bu toplantılara beklediklerini belirtti. Rüzgar, toplantılarda 2017 turizm sezonu öncesi alınan tedbirler, geçen yıl görülen eksiklikler,  denetimlerde dikkat edilmesi gereken konular ve yeni yayınlanan yönetmelikler hakkında esnafın bilgilendirileceğini ifade etti.

\ \ \ \

Ayrıca toplantılarda Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu, İşyeri Hijyeni, Alkollü İçkiler konularında sektör temsilcilerine önemli bilgiler aktarılacağı belirtildi.

\ \