p>Güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgada 1 kişi ölmüş 1 kişide yaralanmıştı. Olayın üzerine titizlikle giden jandarma ekipleri olay yerinden adeta santim santim resim çekerek en ayrı detaya inmeye çalışıyor.

Olay şu şekilde cereyan etmişti. 

İki ayrı güvenlik görevlisi olan Taner Eker (42) ile Murat Y. (35) arasında gece saatlerinde tartışma çıkmış, Taner Eker,  iş arkadaşı güvenlik görevlisi arkadaşı Ahmet K. (31) ile Özel araçları olan 26 UA 917 plakalı otomobille Murat.Y.\'nin Kargıcak Mahallesi Dalkılıç Sokak ikamet ettiği villaya gitti. Çıkan kavganın ardından otomobiliyle geri geri kaçmaya çalışan Taner Eker, silahla başından vuruldu.

ARAÇ UÇURUMA YUVARLANDI

Eker, olay yerinde hayatını kaybetti. Aracı kullanan Taner Eker kontrolden çıkan otomobille birlikte virajı alamayarak uçurumdan aşağı yuvarlandı. Otomobilden yaralı olarak kurtarılan Ahmet. K. ise Alanya Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olaydan sonra cinayette kullandığı av tüfeğiyle Mahmutlar Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Murat Y.  Alanya Adliyesi\'ne sevk edilmiş, kasten adam öldürmeye teşebbüs tutuklanmıştı.

JANDARMA SIK ELEYİP İNCE DUKUYOR

Güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgada 1 kişi ölmüş 1 kişide yaralanmıştı. Taner Eker öldüğü, Ahmet K’ nin yaralandığı ve Murat Y’nin tutuklandığı olayın üzerine titizlikle giden jandarma ekipleri adete olay yerinden santim santim resim çekerek en ayrı detaya inmeye çalışıyor.