Alanya'da kontrolden çıkan otomobil metrelerce yükseklikten sonra uçuruma yuvarlanmış, Mevlüt Çetin ve kardeşi Ahmet Çetin’in hayatını kaybettiği kazanın detayları ortaya çıktı. Dün gece saat 03.30 sıralarında Oba Mahallesi Bucakoluk mevkii'nde meydana gelen kaza şöyle gelişmişti.

Mesut Aydoğan’ın yönetiminde bulunan ve  içinde 3 kişinin de bulunduğu 07 NJ 502 plakalı otomobil, rampadan aşağı ilerlediği sırada kontrolden çıkıp, uçuruma yuvarlandı. Özel otomobilin takla atması nedeniyle içinde bulunan 4 kişi ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, araç içinde bulunan Mevlüt Çetin ve kardeşi Ahmet Çetin’in feci şekilde hayatını kaybettiği fark ettiler. Aracın içindeki sürücü Mesut Aydoğan ve Müslüm Akış’ı ambulansla hastaneye götürmüştü.

Göz yaşları sel oldu

Kontrolden çıkan otomobilin metrelerce yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu Mevlüt Çetin ve Ahmet Çetin kardeşlerin cenazeleri toprağa verildi. Bugün öğle namazına müteakip Oba Mahallesi Kızılharman Mezarlığı'na defnedilen Çetin kardeşlerin’in ardından gözyaşları sel oldu. Öte yandan kazada ağır yara alan, Mesut Aydoğan ile Müslüm Akış’ın tedavileri devam ediyor