Türkiye'nin en büyük gastronomi yarışması olan 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri organizasyonunda altın ve gümüş madalya alan Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'ı ziyaret etti. Okul Müdürü Halis Akıncı, Danışman Öğretmen Aysun Büyükgenç ve öğrenci Ulgar Deniz Kuru'yu tebrik eden Müdür Yılmaz, öğrenciye madalyalarını takarak hediyesini verdi.

Alanya’da portakal büfe tartışması devam ediyor Alanya’da portakal büfe tartışması devam ediyor

13-16 Aralık 2023 tarihlerinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ve Dünya Aşçılar Birliği (WACS) iş birliği ile 26 ülkeden bin 500 kişi ile katılım sağladığı Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması olan 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri organizasyonu, İstanbul'un Tuzla İlçesinde Marina’da düzenlendi.

Alanya Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Aysun Büyükgenç’in danışmanlığındaki öğrenci Ulgar Deniz Kuru, balık ve ana yemek kategorilerinde yarışmaya katılarak ana yemek kategorisinde altın madalya, balık kategorisinde ise gümüş madalya kazandı.