Başkan Özçelik’e tebrik ziyaretleri sürüyor Başkan Özçelik’e tebrik ziyaretleri sürüyor

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçime az bir süre kalırken, Alanya’da Cumhur İttifakı'nın adayı için nefesler tutuldu. İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Gelecek Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir ve Zafer Partisi Alanya Belediye Başkan adayı Dr. Tahsin Biner çalışmalarına son sürat devam ederken, Cumhur İttifakı Alanya aday adaylarının meraklı bekleyişi sürüyor.

MHP YÖNETİMİ YÜCEL’E ZARAR VERİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve ekibinin geçtiğimiz pazartesi günü bazı medya grupları ile sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak, mevcut başkan Yücel’in adaylığı kesinleşmiş gibi bir algı oluşturulmasının ittifaka büyük zarar verdiği ortaya çıktı. Bu tür paylaşımların Başkan Yücel’in bilgisi dışında yapıldığı ve aday Mustafa Toklu’yu önemsiz gibi gösterip, yokmuşçasına hiçe sayılmasının Ak Parti cephesinde rahatsızlık oluşturduğu öğrenildi.

AK PARTİ ADAYIMIZ TOKLU

Alanya kamuoyunun merakla beklediği “Cumhur İttifakı adayı kim olacak?” sorusu karşısında, Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı, adaylarının kendi partileri içerisinden çıkacağını vurguluyor. Bazı Ak partiler “2019 yerel seçimlerinde bizler Cumhur İttifakı adayı Adem Murat Yücel’in arkasında koçlar gibi durduk. Bu kez sıra bizde” derken, AK Parti Adayı Mustafa Toklu’nun sahada gece gündüz çalışmasının arkasında Alanya’da Cumhur İttifakı adayının Toklu olarak gösterileceğinin yattığı iddia edildi.