Alanya Şoförler Odası hizmet binasında tüm takımların yetkilileri ile çekilen kura da takımların grupları belli oldu. İki grup halinde düzenlenecek turnuvada Kırmızı Grup’ta Otogar Taksi, Güven Taksi, Şirin Taksi, Mahmutlar Birlik Taksi ve Çiçek Taksi; Beyaz Grup’ta ise geçen senenin şampiyonu Avsallar Birlik Taksi, Oba Birlik Taksi, Alanya Taksi ve Tosmur Taksi yer alacak.

“TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM”

Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, “Üyelerimiz arasında birlik beraberlik ve sosyal etkinlikler kapsamında geleneksel hale getirdiğimiz ve bu sene 10’uncusunu düzenleyeceğimiz Rocco Home 10. Şoför Cup Halı Saha Futbol Turnuvası’na katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerim. Turnuvanın düzenlenmesinde organizatörlük yapan ve çok büyük emekleri olan Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Duman’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

DERECEYE GİRENLERE HEDİYELER VERİLECEK

Alanyaspor'dan Başkan Özçelik’e 'hayırlı olsun' ziyareti Alanyaspor'dan Başkan Özçelik’e 'hayırlı olsun' ziyareti

Alanya Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Metin Duman ise, “Odamızın geleneksel hale getirdiği ve bu sene düzenleyeceğimiz Rocco Home 10. Şoför Cup Halı Saha Futbol Turnuvası üyelerimiz arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik maksadı ile üyelerimizi bir araya getiriyoruz. Turnuvamızın şampiyonuna, ikincisine, üçüncüsüne, en centilmen takımımıza, en centilmen oyuncumuza ve gol kralımıza kupa, madalya ve çeşitli hediyeler vereceğiz. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.