Alanya bunu da gördü. Birbirlerine aşık olduğunu ifade eden iş insanı 42 yaşındaki Mustafa Demir ile 40 yaşındaki güzellik uzmanı Serap Bişkin’in yaptıkları  evlilik başlarını ağrıtacağa benziyor. Alanyalı Mustafa Demir, 2012 yılında severek evlendiği Rus sevgilisi Tatiana’dan 1 kız çocuk sahibi olduktan sonra şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşandı.

YENİDEN EVLENDİ, 10 YILDA 4 ÇOCUK YAPTI

2014 yılında iş için gittiği Manavgat’ta Hacer Akdağ ile tanışan Demir, kısa süre sonra evlenme kararı alarak düğün yapmadan resmi nikâhla evlendi. Demir’in Hacer Akdağ’dan ise 10 yılda 9, 7, 5 ve 3 yaşında olmak üzere 4 çocuğu oldu.

YAKIN ARKADAŞI GÖRÜMCE OLDU

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Ferhan Demir, yakın arkadaşı olan güzellik uzmanı Serap Bişkin’i abisi Mustafa’nın evine kahvaltıya getirdi. Yengesi Hacer Demir’in hazırladığı kahvaltıyı hep birlikte yapan Mustafa ile Serap burada tanışarak önce arkadaş sonra sevgili oldu.

KIZ İSTEME MERASİMİ OLDU

Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre resmi şekilde evli olan 4 çocuk babası Mustafa Demir, Serap Pişkin’i de hamile bıraktı. İş insanı Demir, “Allah'ın emri, peygamberin kavli” denilerek Serap’ı ailesinden istedi. Demir sonrasında, 29 Mart’ta Alanya’nın ünlü düğünlerinin yapıldığı vazgeçilmez Sea Star Boutique Hotel’de, 4 aylık hamile sevgilisi Serap Bişkin’e gelinlik giydirerek efsane bir düğün yaptı.

NİKÂHLI EŞİ DÜĞÜNÜ SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİ

2014 yılından bu yana evli ve 4 çocuk annesi Hacer Demir, eşinin sevgilisine yaptığı düğünü sosyal medyadan öğrendiğini ifade ederken, ‘’Resmiyette biz evliyiz. Nasıl olur da böyle düğün yapabiliyor. Kanunlarda böyle bir hak var mı? Biz evlenirken bana gelinlik dahi giydirmedi. Ben ona dünyalar güzeli 4 evlat verdim. Yaptıkları sahte düğünün fotoğraflarını, takılan pırlanta yüzüğün fotoğraflarını, çok iyi bir iş yapmış gibi utanmadan sosyal medyada paylaşmışlar’’ dedi.

Alanya halkı 1 Mayıs’ta sokağa inecek Alanya halkı 1 Mayıs’ta sokağa inecek

DEVLET BÜYÜKLERİNDEN YARDIM BEKLİYOR

Evinde misafir edip sofrasında yemek yediği, yengesi tarafından tanıştırılan bir kadınla eşinin yaptığı sahte evliliğe akıl erdiremediğini açıklayan anne Hacer Demir, ‘’Bu yapılan evliğin Türkiye Cumhuriyeti yasalarında bir cezası olmalı. Devlet büyüklerinden yardım bekliyorum” dedi.