Bahçe, şu açıklamayı yaptı:

“Yerel seçimlerde en büyük korkunuz ve koltuklarınızı elinizden alacak İyi Parti’nin kıymetli üyesine yapılanları şiddetle kınıyoruz. Emniyet ve savcılığın da şehrimizde bunca disiplin ve usulsüzlük sorunları varken bir şikayet üstüne sanki ‘terörist’ avlarcasına hareket etmesi bizleri hayrete düşürmüş durumdadır. Sırf Alanya Belediyesi yöneticileri hakkında beyanat vermesi, bildiklerini dile getirmesi, suç duyurusunda bulunması ‘operasyon’ düzenleme nedeni ise hadi buyurun…

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e yakınlığı ile bilinen ve yine Alanya Belediyesi tarafından yıkım kararı verilen Murat Topçu’ya ait Gazipaşa yolu üzerindeki usulsüz oteli yıkın! Hatta önce baskın yapıp teknolojik ekipmanlarına el koyun! Adaletin siyasetin ve sermayenin gücü karşısında yumruğunu masaya vurmasını talep ederken o yumruk devletine ve milletine onuru ve gururu ile hizmet etmiş kişilere vuruluyor. Yenilmek korkusu ile uykuları kaçan yerel iktidarın manipülasyonlarına artık halk inanmıyor, resmî kurumlarımızın da adeta ‘sırf acaba elinde ne var’ merakı ile çok az zamanı kalan yerel iktidarın manipülasyonuna gelmemesini canı gönülden arzu ediyoruz.

Efendiler! Sefayı siz sürdünüz, çileyi Alanya halkına reva gördünüz. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, tüm gücünüzle üzerimizde ne kadar baskı kurmaya çalışırsanız çalışın ne bizler, ne de bir üyemiz sizden korkmaz! Vallahi de billahi de bir adım geri atmaz. Zamanınız tükendi, biz geliyor; siz gidiyorsunuz.”

Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek