Bakan açıkladı: Maalesef Alanya’ya hızlı tren yok Bakan açıkladı: Maalesef Alanya’ya hızlı tren yok

İhtiyaç sahiplerinin dertlerini dinleyen görevliler, istek ve taleplerini de karşılıyorlar. Son olarak Alanya Aşevi çalışanlarının tespiti ile Tükler Mahallesi’nde yaşayan 104 yaşındaki Hürriyet Teyzeye soba hediye edildi. Aşevi Sorumlusu Emine Keyaoğlu ekibi ile birlikte yaşlı kadının evine gitti ve kendisinden istenen sobayı hediye etti.

Öte yandan Alanya Aşevi personeli Orhan Mahallesi’nde yalnız yaşayan Meryem Yüksel’in evine gittiğinde kapıyı açmaması üzerine evin çevresinde araştırma yapmış ve yaşlı kadını bahçede yerde cansız halde bulmuştu. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayın ardından emniyet güçlerine bilgi veren Alanya Aşevi çalışanları yaşlı kadının ailesine de ulaştı. Düşerek başını taşa çarptığı belirlenen yaşlı kadının cenazesi toprağa verilmişti. Aşevi çalışanları bugün Meryem Yüksel’in evine giderek yakınlarına taziye dileklerini ilettiler. Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl da Alanya Aşevi personeli evinin banyosunda düşerek ağır yaralanan ve boyunca banyoda mahsur kalan bir vatandaşa ulaşmıştı. Vatandaşın hastaneye kaldırılarak tedavi edilmesi ve huzurevine yerleşmesi sağlanmıştı.

Alanya Aşevi çalışanları kendi imkanları ile temin edilen yardım malzemeleri düzenli olarak değişik zamanlarda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. İhtiyaç sahipleri Keyaoğlu ve ekibinden daha çok kişisel kulamım malzemesi, yatak, battaniye ya da mutfak gereçleri istiyor. Tüm malzemeler gönüllülük esası ile temin edilerek ihtiyaç sahiplerine veriliyor.