Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan liderliğinde, turizm sektöründeki emekçi dernekler, kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı Ergül Demirel, Gastronomi Yıldızları Derneği Başkanı Hidayet Kızıları, Anadolu Teknik Yöneticileri ve Çalışanları Derneği Başkanı İlhami Yalçınkaya, Akdeniz Gençlik Derneği Başkanı Muhittin Alp, HOTED Eğitim Komite Başkanı Sema Yörütür katıldılar.

“FUAR ALANYA’NIN MARKA DEĞERİNE KATKI SAĞLIYOR”

Alanya Belediyesi’nin destekleriyle Başak Fuarcılık öncülüğünde özel ve kamu kuruluşlarının katkılarıyla gerçekleşecek olan ‘Alanya Otel, Kafe, Restaurant Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’ 5-7 Şubat tarihleri arasında Cuma Pazarı Çok Amaçlı Fuar ve Etkinlik Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Alanya’da 46 yaşındaki kadın int*hara kalkıştı Alanya’da 46 yaşındaki kadın int*hara kalkıştı

Kent Konseyi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Fuar turizmi Alanya'nın marka değerine önemli katkı sunan bir olgu. Kış turizminin Alanya'da daha fazla gelişmesini sağlayacak olan fuar turizmi için, Alanya'da bir Fuar ve Kongre Merkezi'nin bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor. Bu tür organizasyonlarda, kurum ve kuruluşların aktif rol alması son derece önemli. Yeni yapılacak olan fuar merkezindeki altyapı, internet, elektrik, tuvalet vb. ihtiyaçların güçlü olması gerekiyor. Ayrıca fuar katılımcılarının konaklama olanaklarının çoğaltılması ve desteklenmesi de gerekiyor. Bu büyük etkinlik, Alanya'nın turizm potansiyelini artırmak ve çeşitlendirmek adına önemli bir adım. Turizm sektöründeki emekçiler ve sivil toplum kuruluşları etkinliklerin başarısı için bir araya gelerek Alanya'nın turizm alanındaki potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için birlikte çalışmalı. Gerçekleşecek olan fuar için emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.