Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde yaşanan olayda S.K., geçtiğimiz cumartesi günü akşam saat 23.00 sıralarında üst katında oturan M.Y ve Eşi H.Y’nin gürültüsünden rahatsız oldu ve uyarmak için kapılarını çaldı. Ancak iddialara göre, M.Y. ve eşi H.Y., S.K.'ye hakaret ederek saldırdı ve oğlunun önünde darp etti.

MES-AS Asansör, 1 Mayıs pikniğinde buluştu MES-AS Asansör, 1 Mayıs pikniğinde buluştu

YARDIM İSTİYOR

S.K., darp sonucunda vücudunun çeşitli bölgelerinde morarmalar oluştu ve darp raporu alarak Jandarma’ya giderek M.Y. ve eşi H.Y’den şikayetçi oldu. S.K., oğlunun psikolojisinin bozulduğunu, okula gitmek istemediğini ve geceleri korkarak uyandığını belirtti. Kendisinin yabancı ve yalnız olduğunu, bu yüzden ezildiğini düşündüğünü ifade eden S.K., hemcinslerinden ve Alanya halkından yardım istedi.

Darp edilen S.K. yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“O olaydan bir kaç gün önce M.Y.’ ya apartman yöneticiliğini bırakması gerektiğini düşünerek kendisine söyledim. Ardından Cumartesi gecesi Saat 23.00’da yüksek ses çıkartmalarından rahatsız oldum. Rahatsız olduğumu belirtmek için kapılarına gittim. Ve çıkardıkları sesten rahatsız olduğumu belirttim. Yöneticinin eşi ise bana  ‘Burası apartman burda ses olur’ dedi. Ben Kendisine saatin geç olduğunu söyledim. Ardından kadın bana ‘Sen hangi hakla benim kocama yöneticiliği bırak dersin’’ dedi. Ondan sonra H.Y.’nin eşi M.Y. yanına geldi. İkisi birlikte bana saldırdılar. Saçlarımdan tutup beni yere ittiler. Vücudumun her yeri mosmor oldu. Bir de yönetici Din Kültürü Öğretmeniymiş. Ben merdivende zor durumdayken M.Y. bana tekme attı. Oğlumun çığlıklarını duyduktan sonra beni dövmeyi bıraktılar. Ben ve oğlum tek başıma yaşıyoruz. Yabancıyım ve yalnızım diye beni ezmeye çalışıyorlar. Sesimi herkesin duymasını istiyorum. Hemcinslerim, Mahmutlar ve Alanya halkı lütfen bana yardım etsinler ve destek olsunlar”