Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire eski Başkanı Nurettin Tonguç ve Doğu Hattı Otobüsleri Eski Kooperatif Başkanı Şükrü Kara’ya teşekkür eden Bağışlar, şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşlarımızın Alanya ve Mahmutlar ulaşımı ile ilgili talep ve şikayetleri doğrultusunda, her yıl olduğu gibi bu yılda kontrollerinizi yapmak amacıyla Alanya-Mahmutlar seferini yapan herhangi bir otobüse binerek durum tespiti yapmaya çalıştık. Sanırım ben çok şanslıyım, geçen yıl olduğu gibi bu yılda söförümüz gayet temiz ve şık giyimli, beyefendi ve saygılı, otobüs klimaları açık şekilde yolculuğumuzu tamamladık. Plakası bende saklı kalsın, kendisine teşekkür ediyoruz ve bütün ulaşım hizmeti veren dostlarımıza kolaylıklar diliyoruz.

Alanya Belediyesi iskele bölgesinde temizliğe el attı Alanya Belediyesi iskele bölgesinde temizliğe el attı

ÇOK MEMNUNLAR

Ayrıca otobüs içerisinde sohbet ettiğimiz vatandaşlar, özellikle Alanya – Mahmutlar- Kargıcak istikameti için tek otobüs ile ulaşımın sağlanmasından çok memnun olduklarını ilettiler. Daha önceki yıllarda iki sefer ile bu ulaşım sağlanıyordu. Bu hizmeti hayata geçirmemize katkı sunan doğu mahalleleri ulaşımında vatandaş lehine tavır sergileyen Büyükşehir Ulaşım Daire Eski Başkanımız Nurettin Tonguç ve Kooperatif Eski Başkanımız Şükrü Kara’ya halkımız adına teşekkür ediyoruz”