Alanya’nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top, hem Alanya hem de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlarına çağrıda bulundu. 2014 yılında yapılan seçimlerin ardından Büyükşehir Yasası ile beraber Mahmutlar’ın mahalle olması ve belediyenin kapatıldığını belirten Top, ‘Ben Mahmutlar muhtarı olarak kapatılmadan önce Mahmutlarımıza belediye başkanları meclis üyelerimiz tarafından meclisin onayladığı Mahmutlar imar planında 29 tane park, 11 tane belediye resmi hizmet tesis yeri, 8 tane eğitim tesis yeri, 6 tane sağlık tesis yeri, 3 tane spor tesis yeri, 1 tane ağaçlandırma yeri, 2 tane ibadet cami yeri meclisimiz tarafından imar planına işlenmiş ayrılmıştır. Bu yerler şuan çoğu boşta bekliyor.’ diyerek buraların halka kazandırılmasını istedi.

Muhtar, ‘Bizim 2 belediyemiz var. Buradan hem Antalya Büyükşehir’e hem de Alanya Belediyemize Mahmutlar halkı adına; imarda ayrılan bu yerlerin hizmetle, tesislerle konuşlandırılmasını Mahmutları temsilen muhtar ve azalarım olarak istiyoruz ve bekliyoruz. Yerlerimiz, tesisler hizmetleri bekliyor.’ İfadelerini kullanarak o yerlerin atıl kalmaması gerektiğini belirtti.

‘BİZ ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVE HER ZAMAN HAZIRIZ’

Top, ‘Bugüne kadar 2 belediyemize yaptıkları tüm hizmetler için Mahmutlar halkı adına ben ve azalarım teşekkür ederiz. Yapacakları yeni tesisler için üstümüze düşen vazifeyi vermeye hazır bekliyoruz. Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel, 'Muhtarım yer bul, hemen 7 okuldaki 5 bin öğrencimizin ve bölgenin kullanabileceği çok amaçlı spor kültürel kapalı salonu yapalım' diye söz verdi. İşte yerlerimiz hazır bekliyoruz. Mahmutlarımıza çok amaçlı spor kültürel salonumuz öğrencilerimize yakışır. Yer bizde hizmet sizden" dedi.