8945 M2 YEŞİL ALANA YAPILDI

Çıplaklı Mahallesinde 8945 m2’lik yeşil alanda düzenlenen Çıplaklı Yaşam Alanı, vatandaşların oturup vakit geçirebilecekleri, farklı konseptlerde yeni nesil çocuk oyun grupları, engelsiz oyun grupları, özel barbekülü ve pergoleli piknik alanları ile bölge halkının ve çevre mahallerden gelen vatandaşların gözdesi oldu.

İçerisinde vatandaşların yiyecek içecek temin edebilecekleri büfe de bulunan park günün her saati yoğun bir şekilde kullanılıyor.

ÖZEL BARBEKÜLÜ, PERGOLELİ PİKNİK ALANLARI VATANDAŞLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Çıplaklı Mahallesi’nde 256 adada bulunan 8945 m2’lik yeşil alan içerisinde vatandaşların oturup vakit geçirebilecekleri, yiyecek içecek temin edebilecekleri büfe, tuvalet, farklı konseptlerde yeni nesil çocuk oyun grupları, engelsiz oyun grupları, konsept salıncak, tahterevalli, dış mekan spor aletleri, tırmanma oyun grupları, orijinal ölçülerde basketbol sahası, dış mekan masa tenisleri, özel barbekülü ve pergoleli piknik alanları ve özel tasarım ahşap pergoleli oturma alanları bulunan büyük ve kapsamlı bir park olarak düzenlendi.

PARKIN ORTASINDAN GEÇEN DEREDEN İKİ TARAFA GEÇİŞLERİ SAĞLAYAN AHŞAP KÖPRÜLER GÖRSEL ZENGİNLİĞİ TAÇLANDIRIYOR

Büyük bir alanda yayılan parkın ortasından geçen dere yatağının hoş bir su sesi etkisi yatırttığı alanın ortasından iki tarafa geçişleri sağlayan ahşap köprülerle parkın seyrini hoş bir hale getiriyor.

YÜCEL, “YAŞAM ALANLARI HALİNE GELEN PARKLAR SOSYAL İLETİŞİMİ DE SAĞLIYOR”

Parkın Çıplaklı bölgesinde ilk ve tek olduğunu ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkezi konumu ile çok kullanışlı olan yaşam alanının vatandaşların buluşma noktası haline geldiğini söyledi. Yücel, “Her mahalleye kazandırdığımız parklar, vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirmelerinin yanı sıra sosyal etkileşimi de sağlaması açısından önemli bir işlevi yerine getiriyor. Yaşam haline gelen bu parklar sadece bulunduğu bölgeye değil aynı zamandaçevre mahallelerden gelen vatandaşlarında uğrak yeri oluyor. Bu tür projeleri yaygınlaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.