HABER – Gazete ALANYA

Alanya’nın Dereköy Mahallesi’ne bağlı Susuz Yaylası’nda içinde iki Alanyalı tanınmış aileye mensup gencin bulunduğu araç yoldan çıkarak 150 metrelik uçuruma düştü. Araç sürücüsü Bahri Şenli (25) olay yerinde can verirken, yanında bulunan Abdurrahman Alaettinoğlu (39) emniyet kemeri sayesinde yaralı kurtuldu.

ALANYA YASA BOĞULDU

Bahri Şenli’nin cansız bedeni AKUT ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Feci kaza, aileler ve yakınlarını yasa boğarken, Alanya’da da büyük üzüntü yarattı. Şenli’nin cenazesi, korona virüs tedbirleri gereği Enişdibi Aile Mezarlığı’na kimseye haber verilmeden, az sayıda yakınının katılımıyla defnedildi.

YANIMIZDA OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ

Bahri Şenli’nin dayıları Adil ve Ahmet Müftüoğlu ise yaşanan bu üzücü olayın ardından bir paylaşım yaptı. Yanımızda olduğunuzu biliyoruz diyen Adil ve Ahmet Müftüoğlu, “Değerli arkadaşlar ve dostlar. Yaşadığımız acıyı eminiz ki sizler de aynı derecede içinizde yaşıyorsunuz. Acının da paylaştıkça azalacağını bilmemize rağmen, ülkemizin içinde bulunduğu durum sebebiyle evimizde ve evimizin önünde taziye yapamıyoruz. Yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Anlayışınıza teşekkür ederiz” dediler.