Özel Haber - Gazete Alanya

Alanya Oba Çayı’nda bulunan Doğanay Piknik’e arkadaşları ile birlikte akşam yemeğine giden Can Atakay hayatını kaybetti. 27 yaşında, aslen Adanalı olan Atakay, Alanya’da bir sigara firmasında çalışıyordu.

Edinilen bilgilere göre; 6 Temmuz Cumartesi günü, saat 17.00 sıralarında Can Atakay ve 16 iş arkadaşı hep birlikte eğlemek için Doğanay Piknik’e gittiler. 2 çardak ve bir mangal yeri isteyen gençler burada eğlenmeye başladılar. Arkadaşları ile şakalaşan Can Atakay bir anda suya atladı. Herkes oldukça neşeli olan Atakay’ın şaka yaptığını düşünürken, Atakay sudan çıkmayınca arkadaşları ve işletme çalışanları suya atladılar ve Atakay’ı sudan çıkardılar.

İlk müdahaleyi işletme sahibi Necati Küçükgenç ve oğulları yaptılar. Yapılan suni teneffüs ile hayata geri dönen Atakay, sağlık görevlilerinin gelmesi ile hastaneye kaldırıldı. Atakay sabaha kadar yoğun bakımda tedavi altında tutuldu ancak sabah saat 05.00 sıralarında doktorların tüm çabasına rağmen genç adam hayatını kaybetti. 27 yaşında hayatının baharında hayata gözlerini yuman Can Atakay'ın yakınları gelen haber sonrası şok geçirdiler.1.95 boyunda,oldukça sportif birisi olan Can Atakay'ın çok iyi yüzme bildiği belirtildi.

Can Atakay’ın cenazesi kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Atakay yapılan incelemelerin ardından memleketi Adana’da toprağa verildi.

İŞLETME SAHİBİ: ÇOK ÜZÜCÜ BİR HABER

Gazete Alanya’ya konuşan İşletme Sahibi Necati Küçükgenç ise sabaha karşı gelen haberle çok üzüldüklerini belirterek, “Arkadaşları ile oyun oynarken şaka yapıyor sandık. 17 kişilik kalabalık bir gruptu. Sudan çıkmayınca hemen benim oğullarım suya atlayarak genç adamı sudan çıkardılar. İlk müdahaleyi yaptık ve tekrar nefes almaya başladı. Daha sonra sağlık görevlilerine devrettik. Kalp krizi geçirmiş dediler. Gelen kötü haber sonrası çok üzüldük. Allah rahmet eylesin.” dedi.