HABER - Hasan KAYA

Mega Safîr Bazar Elamanı Hüseyin Tuncer, “2018 göre 2019 yılı daha iyi geçti. Bir yıl önce Rus, Polanyalı turist daha çoktu ancak bu yıl her ülkeden turistler geldi. Biz esnaf olarak her zaman turistlere güler yüzlü ve en iyi şekilde hizmet ederiz. Sadece biz değil Konaklı tüm esnaflar turiste iyi davranır.” diyerek sezonun çok iyi geçtiğini söyledi.

Ayakkabı dünyası sahibi Mesut Şengöz, “Ben Konaklı Mahallesinde 1980 yılından bu yana butik işletmeciliği yapıyorum. Bu yılda Konaklı Mahallesinde “Ayakkabı Dünyası” isimli işyerini hizmete açtım. Özellikle Nisan, Mayıs ve Haziran ayları beklentilerimizi çok iyi karşıladı.Ayrıca Eylül ve Ekim ayları da geçen sene bu aylara göre gayet iyiydi. Temennimiz 2020 yılının daha iyi geçmesi.” dedi.

Uyaroğlu Bag Shop İşletmecisi  İbrahim Uyaroğlu, “Biz çanta üzerine hizmet veriyoruz. 2019 turizm sezonu çok çok iyi olmasa da çok kötüde değildi. Ancak 2018 yılına göre  bu yıl turistler alım gücü biraz daha zayıftı.İnşallah 2020 yılı daha iyi olur. Fazla turist olsa da alışveriş az.” dedi.

İstiklal tekel sahibi Adem Tokaç ise “Ben daha önce 7 yıl restaurant işlettim. Bir ay önce Restaurant'ı markete çevirdim. Çok şükür restaurant’a göre market işi çok daha iyi. Bu yıl sezon öyle yada böyle bitti. Umarım 2020 yılı turizm sezonu çok daha iyi geçer.” dedi.