Haber - Yüksel SOYLU
Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak, Alanya çıkarması yaptı. Başkan Kulak’ın Alanya’daki ilk durağı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel oldu. Adem Murat Yücel’e hayırlı olsun dileklerini ileten  Kulak, “15 yıldır yaşadığım şehre Alanyamıza yeniden Belediye Başkanı seçilen değerli kardeşim Adem Murat Yücel Başkanımı bu kez Sarıveliler Belediye Başkanı olarak ziyaret etmek nasip oldu. İki Türk ve yörük çocuğu olarak Alanya ve Sarıveliler’i birlikte ben değil biz olarak çalışarak kalkındıracağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Niyetler halis olunca aşılamayacak engel yoktur. Rahmetli babamın da hep hayali olan Alanyamız inşaallah yakında il olur. Coğrafyada bütünlük tamamlanmış olur. Rabbim yolumuzu açık etsin. Dualarınizı eksik etmeyin.” dedi.

Ziyareti için Kulak’a teşekkür eden Başkan Yücel, kendisine hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde de başarılar diledi.

DAİRE BAŞKANI OLACAKKEN…

Kulak daha sonra Alanya Alaaddin Keykuba Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nı ziyaret etti. Uzun süredir dostlukları bulunan ikili gündeme dair sohbet ettiler. Bu ziyareti değerlendiren Kulak, “ALKÜ Rektörümüz Ahmet Pınarbaşı hocamızla üniversitede mesai arkadaşı Daire Başkanı olarak çalışmaya hazırlanırken kısmette Sarıveliler Belediye Başkanı olarak makamında ziyaret etmek varmış. Kendilerine bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra farklı alanlarda birlikte çalışmalarımız olacak inşallah.” diye konuştu.