Alanya’da birçok kazanın yaşandığı ve geçmişte de sinyalizasyon problemleri ile sıkça gündeme gelen Alanya-Mersin yoluna bağlanan Tosmur Kavşağı’nda yaya geçidi rezaleti vatandaşları canından bezdirmişti. www.gazetealanya.com’un gündeme getirdiği konu hakkında sevindirici haber Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den geldi. Alanya Belediyesi ekiplerinin Alanya’nın Dinek Mahallesi’nden bisikletle Kargıcak Mahallesi’ne kadar rahat bir ulaşımın sağlanması için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’de çalışmaları yerinde inceledi.

Tosmur Kavşağı civarında çalışmaları yakından takip eden Başkan Yücel’e normalde trafik ışıklarının arkasında bulunması gereken yaya geçidi problemi aktarıldı. Sevindirici haberi veren Adem Yılmaz isimli vatandaş, “Adem Murat Yücel başkanımız geldi. Işıklardaki yaya geçidi sorununu anlattık ve alt geçitteki ışıklandırmaları anlattık. En kısa zamanda çözüme ulaşır inşallah. Başkanımıza güveniyoruz.” dedi.

Başkan Yücel’in şimdi vatandaşın istekleri doğrultusunda kavşakta yeni bir çalışma başlatarak yaya geçidi düzenlemesi yapması bekleniyor.