Alanya’nın merkez ve kırsal mahallerinde yapılan denetimler son sürat devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehir disiplinini bozan, huzur ve güvenliğe engel olan işletmelere yaptırımlarını sürdürüyor. Başkan Yücel, Alanya Belediyesi Zabıta ekiplerine verdiği emirle Demirtaş Mahallesi Öğretmenler Sitesi girişi Mir Pen ünvanlı işyerini, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığından dolayı kapattırdı.

Başkan Yücel, Mir Pen adlı işyerinin çevre sakinlerinin yoğun şikayeti göz önünde bulundurulup mühürlenerek faaliyete kapatılması karşısında Demirtaş Mahallesi Öğretmenler Sitesi sakinleri tarafından teşekkür yağmuruna tutuldu.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri ise, “Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in kent disiplininin sağlanması konusundaki talimatları açık ve net. Biz de bu bağlamda belirlenen kurallara aykırı hareket eden işletmelerle mücadelemizi sürdürüyoruz. Kentimizin huzur ve güvenliği için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.