İnşası Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Aytemiz Alanyaspor’un spor tesislerinin temel atma törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

AVRUPA'NIN VE DÜNYANIN EN İYİ İKİNCİ TESİSİ

Açılış töreninde konuşan Bakan Çavuşoğlu, “Alanyaspor için tarihi bir gün yaşıyoruz. Harika bir tesisin ilk temellerini şuan burada birlikte atıyoruz. Türkiyenin değil, Avrupa'nın ve dünyanın en iyi ikinci tesisi de Alanyaspor'umuzun olacak.” Dedi. Antalya'nın Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı olduğunu belirten Antalya Valisi Münir Karaloğlu ise “Dünyaca ünlü bir şehir markasına sahibiz. Bu markayı oluşturan alt markalarımızdan iki tane önemlisi de Antalyaspor ve Alanyaspor. Alanyaspor tesisleri hepimize simdiden hayırlı olsun " dedi.

“BU TESİSLERİ GÖREN İMZAYI ATMADAN GİTMEYECEK”

Alanyaspor’un tesisleri tamalandığında dünyaca ünlü kulüplerin tesislerinden bile iyi bir tesisin temsilcimiz Alanyaspor’da olacağını söyleyen Büyükşehir belediye Başkanı Menderes Türel, “. Bu tesis Alanyaspor'un marka değerini de artıracak ve bir dünya yıldızı bu tesisleri ve Alanya'yı gördükten sonra imzayı da atmadan gitmeyecektir.” Dedi.

“ALANYASPOR İÇİN TARİHİ BİR GÜN”

Alanyaspor'un unutulmaz iki tarihi günü olduğunu belirten ise Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise, “Biri Konya'da Süper Lig'e çıktığımız gün, ikicisi de bu tesislerin temelinin atıldığı bugündür" dedi.