Ünü sadece Türkiye’de sınırlı kalmayan ve tüm dünyada büyük bir zevkle tüketilen, Konya’nın en meşhur yiyeceklerinden olan etli ekmek Alanya’da Konyalılar Etli Ekmek farkıyla sizlere ulaşıyor.

Yılların deneyimi ile Alanya’da başka hiçbir yerde tadamayacakları içerikler ile misafirlerini buluşturan Ebubekir Ceylan’ın sahip olduğu ‘Konyalılar Etli Ekmek’ her damak tadına hitap eden lezzetler ile sizleri bir araya getiriyor ve misafirlerinin memnuniyetini en üst düzeyde tutuyor. Kadıpaşa Mahallesi Sugözü Caddesi Şifa Tıp Merkezi Yanı No: 44/C Alanya adresinde hizmet veren ‘Konyalılar Etli Ekmek’ profesyonel kadrosuyla Alanya halkına kaliteli hizmet vermeyi ilke edinerek, misafirlerine unutamayacakları Konya Mutfağının damak tadını sunuyor.

‘Konyalılar Etli Ekmek’ Alo paket servisi ve Whatsapp sipariş hattıyla müşterilerine bir telefon kadar yakın olduğunu ifade ediyor. İşte Whatsapp ve alo paket servis telefon numaraları  0 (532) 582 91 59 - 0 (532) 582 91 59 İşletme sahibi Ebubekir Ceylan Kadıpaşa Mahallesi Sugözü Caddesi Şifa Tıp Merkezi Yanındaki işletmelerinin haricinde şubelerinin olmadığına vurguladı.