Alanya Fenerbahçeliler Derneği tarafından dün  ‘Dünya Fenerbahçeliler Günü’ kutlandı. Kutlamalar kapsamında önce Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Kutlamalar kapsamında ilk önce saat 9:30’da Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.  Saygı duruşunda bulunulduktan sonra açıklama yapan Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Enver Vural, günün anısına protokol ziyaretleri yapacaklarını söyledi. Vural, “emniyet müdürlüğünden başlayıp, ticaret odası, kaymakam ve belediye başkanımızı ziyaret edeceğiz. ‘Dünya Fenerbahçeliler Günü’nün tüm Türkiye’ye hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Alanya Fenerbahçeliler Derneği yönetimi olarak herkesin ‘Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutluyorum. Bu seneki hedef iyi bir futbol ortaya konulması, fair-play” dedi.

Ardından ise Alanya Fenerbahçeliler yönetimi 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Gününü kutladı.

Anıttaki programın ardından protokol ziyaretleri gerçekleştirildi. İlk olarak saat 10:00 da Alanya ilçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ziyaret edildi. Aynı zamanda Fenerbahçeli olan İlçe Emniyet Müdürüne ziyaretin anısına kendi isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediyesi takdim edildi.

Ardından ise ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ziyaret edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, en yakın zamanda Alanya Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret edeceğini söyledi. Başkan Şahin’e de üzerinde ismi yazılı Fenerbahçe forması hediye edildi.

Alanya Fenerbahçeliler Derneği yönetiminin bir sonraki adresi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i oldu. Yönetimle sohbet eden Başkan Yücel, ‘önceliğimiz Alanyaspor tabi ki ama bir Fenerbahçeli olarak da her zaman desteğe hazırız’ dedi.

Ziyaretin ardından Dernek Başkanı Enver Vural tarafından Başkan Yücel’in adının yazıldığı forma takdim edildi.

Yine Fenerbahçeli olan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel de ziyaret edilerek adına özel yazılan forma hediye edildi.

Son olarak ise Alanya Kaymakamlığı’na geçildi. Kaymakamlıkta Fenerbahçeliler Yönetimini, Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya karşıladı. Kaya‘da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘bir Fenerbahçeli olarak 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Gününü kutluyorum’ dedi. Kaymakam vekili Nurullah Kaya da günün anısına, adının yazılı olduğu Fenerbahçe forması takdim edildi.