Haber: Gazete Alanya

Defalarca gerek Alanya Belediyesi gerekse Büyükşehir Belediye Zabıta ekiplerince önce uyarılıp, sonra da kaçak olduğu iddiası ile sahile yaptığı beton şelalenin inşaatı durdurulduğu öğrenildi. Bu durdurma kararına rağmen, kuralları ihlal ederek bu şelale inşaatının yapımına devam edildiği iddia edildi.

 BETONTAN ŞELALE YOLDA

Keykubat Plajı üzerinde bulunan Mixx Lounge Cafe, 180 m2 tapulu olduğu halde, taşmalar ile birlikte 1000 m2 alanla sahili işgal ettiği öne sürüldü. Kuralları ihlal eden bu yan tarafında bulunan mini golf alanını alarak sahilde 5 metre kazı yapma suretiyle şelale yapımı başlattı.

BU KAÇAĞA KİM DUR DİYECEK

Yetkililerin defalarca inşaatı durdurduğu Mixx Lounge Cafe’nin kaçak olan bölümünün yıkılması için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den henüz bu konu ile ilgili bir açıklama gelmezken, bu konudan rahatsız olan vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti.

Öte yandan yapılan bu haberlerin ardından gelen bazı yorumlar bu tür iddiaların yalan olduğuna dair oldu. Henüz yetkililerden resmi bir açıklama gelmezken, konunun önümüzdeki günlerde Alanya Belediye Meclisi’nde görüşüleceği gelen haberler arasında.