HABER - Yüksel SOYLU

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ ve yönetimi, Alanya basınını kahvaltıda ağırladı. Alanya Ülkü Ocakları binasında 3. kez düzenlenen kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarıyla Alanya gündeminin yanı sıra ocak faaliyetleriyle ilgili sohbet eden Başkan Muhammet Mustafa Demirağ, Alanya Ülkü Ocakları’nda devam eden çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Başkan Demirağ, “Alanya Ülkü Ocakları olarak yerel basınımızla bir araya geldik. Sağolsunlar davetimizi kırmayarak icabet ettiler. Birlik beraberliğimizi pekiştirmek ve bir araya gelmek adına böyle bir organizasyon yaptık.

Basın mensubu arkadaşlarımıza önümüzdeki dönemde yapacağımız faaliyetler hakkında bilgi verdik. Önümüzdeki Pazartesi günü ALKÜ Konferans Salonu’nda, Üniversite Teşkilatımız ve öğrenci teşkilatlarımızın işbirliğinde ‘Sarıkamış’ konulu bir konferansımız var. Buradan onun duyurusunu yapmış olalım. Allah nasip ederse önümüzdeki ay içerisinde ‘Akdeniz’de yaşayan Yörük’ler’ konulu bir konferansımızda olacak. Şimdiden konferanslarımıza herkesi bekliyoruz. Kahvaltımıza katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Başkan Demirağ, “Ocakta bir bardak çay içmiş ülkücüden vatan, millet düşmanlığı göremezsiniz. En üst düzeyde en alt düzeye kadar her yerde varız.” İfadelerine de yer vererek Ülkü Ocaklarının önemine vurgu yaptı.