HABER - Yüksel SOYLU 

Alanya Bostancıpınarı Caddesi Özkan Kırtasiye & Plaza yanında 78. Fenerium mağazası hizmete açıldı. Yapılan açılış törenine Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ve Esra Nazlı Ercan, Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı ve  çevre illerden katılım gösteren Fenerbahçe derneklerinin yöneticileri ile çok sayıda sarı lacivertli taraftar katıldı. Açılış öncesi yapılan konuşmalarda Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ile Esra Nazlı Ercan, yeni mağazanın kulübümüze hayırlı olmasını dilerken, Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı'da Alanyalı Fenerbahçelilerin, Feneriuma ve kulüplerine destek olacaklarından emin olduğunu ifade etti.

Alanya Müftüsü Doktor İhsan İlhan'nın okumuş olduğu duanın ardından alkışlar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından mağazayı gezen Fenerbahçe yöneticilerinden Mustafa Kemal Danabaş ilk alışverişi yapan isim oldu. Çubuklu Fenerbahçe forması satın alan Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Kemal Danabaş, formayı tüm takıma imzalattıktan sonra yeniden mağazaya hediye edeceğini söyledi. Açılışa katılan tüm Fenerbahçeli taraftarlar da "Fener Ol" kampanyasına destek olmak için aynı anda cep telefonlarından SMS gönderdi. Kesilen pastanın ardından tören sona erdi.

Fenerium işyeri sahibi Hasan Özkan yapmış olduğu konuşmada "Alanya'da hizmete sunulan 78. Fenerium mağazası, tüm Fenerbahçe sevenlerine ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Herkesi yeni açılan Fenerium mağazamıza bekleriz." dedi. Alanya Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Enver Vural'da "Alanya'ya kazandırılan Fenerium mağazası için Özkan ailesini tebrik eder, tüm halkımızı ve taraflarlarımızı Fenerbahçemize destek olmak için mağazamıza bekleriz" ifadelerini kullandı.