Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Alanya Belediyespor birinci ve ikinci sette hiç geri düşmedi. Rakip takım her iki sette de set sonuna doğru zaman zaman başa baş mücadele etse de Kırmızı- Beyazlı temsilcimiz rakip takıma puan vermedi. Alanya Belediyespor 3-0'lık üstünlükle puanını 28'e çıkarırken, Cizre Spor 19 puanda kaldı.

YÜCEL VE ERKEN YALNIZ BIRAKMADILAR

Lig'in 14'üncü ve ikinci devrenin ilk maçında Takımı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken yalnız bırakmadılar. Maç bitiminde Yücel ve Erken oyuncu ve teknik heyeti tebrik etti.

RAZGATLIOGLU'NDAN DESTEK

Alanyaspor maçı biletleri satışa sunuldu Alanyaspor maçı biletleri satışa sunuldu

Hafta içi Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nı Atatürk Spor Salonu'nda antrenmanda ziyaret ederek, başarılar dileyen Türkiye'nin şampiyon gururu Toprak Razgatlıoglu da tribündeki yerini alarak takımı yalnız bırakmayanlar arasındaydı. Razgatlıoglu ve taraftarın desteği oyunculara motivasyon oldu. Alanya'nın Efeleri'ne destek vermek için çok sayıda sporsever ve öğrenci grubu tribünlerden tezahürat yaparak takıma destek oldu.