Geçmişimizin mirasını yaşatmak ve geleceğe taşımak için hep birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” diyen Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, “Tecrübe ve birikimlerimizle hep daha ileriye taşıma sözü verdiğimiz Akseki’miz için üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Sosyal belediyeciliği rutin hizmetlerden görmeyip gönüllere ve kalplere dokunmaya devam ediyoruz. Daima vatandaşlarımızla birlikteyiz ve sahadayız. Hiçbir ayrım gözetmeyen çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda Kreş ve Gündüz Çocuk Bakımevi projemizi hayata geçirdik. Özellikle çalışan aileler için büyük kolaylık sağladık. Kentimize kazandırdığımız Düğün salonu ile gençlerimize destek verdik, 1 yıl boyunca yapılacak düğünleri ücretsiz hizmete sunduk.

Okulların açılmasıyla birlikte çocuklarımızın gülmesi ve onların bir nebze de olsa mutlu olması için İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimize çanta ve kırtasiye dağıtımı yaptık. Anaokullarımızda hediyeler verdik. Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin yanı sıra büyük delikanlılarımızı da unutmadık. Ellerini öptük, sofralarına ortak olduk, tecrübe ve hayır dualarını aldık. Hemşehrilerimizin zorluklarla yürüdüğü patika yollara beton dökerek araç girer hale getirdik.

Yabancılar Meclisi, yeni yönetimle ilk toplantısını yaptı Yabancılar Meclisi, yeni yönetimle ilk toplantısını yaptı

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği sanatsal etkinlikler ve konserler düzenledik. Kadir Turgut Yöresel ürünler satış ve gözleme çadır yerini vatandaşlarımızın hizmetine sunarken, Mustafa Duruk mesire alanımızıda tamamladık. Fırın projemizi inşallah çok kısa bir süre içerisinde bitirecek ve faaliyete geçireceğiz. Hizmetlerimiz saymakla bitmiyor, Türkiye yüzyılına yaraşır projelerimizi Akseki’mize kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.