Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamasında bugüne kadar 15 ilde temayül çalışmalarının sona erdiğini, diğer iller için de çalışmaların devam ettiğini belirtti. Antalya merkez ve ilçelerinin adaylarının netlik kazanmadığı dikkat çeken Ak Partili Ömer Çelik “Cumhur İttifakı zedelenmeyecek” şeklindeki ifadeleri ise dikkatlerden kaçmadı. 

Çelik konu ile yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Şimdiye kadar Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon ile birlikte bugünkü temayül çalışması tamamlanmış olacak. Diğer illerle de bu çalışmalar devam edecek. Buraya davet ediliyorlar ve istişare gerçekleşiyor. Teşkilatlarımız güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyor. Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğini koruyacak şekilde temaslar sürüyor. Seçimlerden Cumhur İttifakı’nın en güçlü şekilde çıkması için her boyutuyla çalışmalar değerlendiriliyor.” dedi. 

Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek

Ömer Çelik’in konuşmasında Antalya il ve ilçe adaylarının netlik kazanmadığını vurguladı. Çelik’in açıklamasının ardından mevcut Alanya Belediye Başkanı MHP’li Adem Murat Yücel ile Ak Parti adayı Mustafa Toklu arasındaki adaylık yarışının devam ettiği ortaya çıktı.