AGC Yönetim Kurulu tarafından titizlikle hazırlanan ödül gecesi hakkında açıklama yapan Başkan Gaye Coşkun şunları söyledi:

‘Yerel ve ulusal medyanın nabzı 6 Kasım’da Alanya’da atacak. Bilindiği gibi geleneksel medyada başarı ödülleri yarışmasının değerlendirmesi TGK Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir’in jüri başkanlığında geçtiğimiz aylarda yapılmış ve sonuçlar kamuoyu ile paylaşılmıştı.  Yine geleneksel olarak ulusal medyadan gazetecileri seçtiğimiz yarışmamızda Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ulusal medyanın çok değerli isimlerinden Gazeteci Deniz Zeyrek’e yılın Gazetecisi ödülü, Coşkun Aral’a Fotoğraf ve Belgeselciliği ile Türk medyasına verdiği hizmetleri anısına Onur ödülü ve Fuat Kozluklu’ya Televizyonculuk Onur Ödülü’nü takdim etme kararı aldı. Ulusal basınımızın çok değerli gazetecilerimizin Alanya’mıza kadar gelerek yerel basın ile dayanışma sağlayacak olması bizler için mutluluk vericidir.

Cumhuriyetimizin 100. gurur yılında 30. yılımızı da kutlayacağımız bu gecede yerel ve ulusal medya buluşması da sağlanacak. Akdeniz Gazeteciler Federasyonu üyesi Akdeniz şehirlerinin gazeteciler cemiyeti başkanlarının da katılacağı törenimizde, yerel, bölgesel ve ulusal medya şöleni yaşanacak.’

Alanyalı turizmci Nuri Arslan, kalbine yenik düştü Alanyalı turizmci Nuri Arslan, kalbine yenik düştü