Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi

Akdeniz Park AVM Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu, yaptığı açıklamada 11-12 yıl önce planlanan projenin zorluklarını ve tamamlanma sürecini anlattı. Paşaoğlu, AVM'nin Alanya'ya ve Mahmutlar'a önemli bir katkı sağlayacağını ve yaklaşık bin kişiye istihdam imkanı yaratacağını da vurguladı.

AVM'de sinema salonu bulunmadığını, ancak 1600 metrekarelik Alanya'nın ve Antalya'nın en büyük oyun alanının yer alacağını belirten Paşaoğlu, ailelerin çocuklarıyla keyifli vakit geçirebileceklerini söyledi. Restoran katının da 15-20 gün içerisinde hizmete gireceğini açıkladı.

Tüm mağazaların kiralama işlemlerinin tamamlandığını ve boş yer bulunmadığını da belirten Paşaoğlu, Alanya halkını AVM'yi ziyaret etmeye davet etti. AVM'de kargo şirketlerinin şubelerinin de yer alacağını ve Alanya'da yaşayan vatandaşların kargo teslim etme ve alma konusunda yaşadığı sorunların ortadan kalkacağını da sözlerine ekledi.

Akdeniz Park AVM'nin açılışı, Alanya'da büyük ilgiyle karşılandı. AVM'yi ziyaret eden vatandaşlar, geniş alışveriş imkanlarından ve eğlence alanlarından memnuniyetlerini dile getirdi.