Mehmet Rüzgar’dan üreticilere önemli uyarı Mehmet Rüzgar’dan üreticilere önemli uyarı

Yücel, yaptığı konuşmada 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde Alanya'ya kazandırdığı eser ve hizmetleri anlattı. Alanya'nın sıradan bir şehir olmadığını ve işinin ehli olmayan, tecrübesi olmayan, belediyecilik bilgi birikimi olmayanların yönetemeyeceğini söyledi.

DURMAYA VAKİT YOK

Antalya'nın 5 yılını kaybettiğini ve Alanya'nın da bir 5 yılının heba olmasına izin vermeyeceklerini vurgulayan Yücel, "Alanya'nın durmaya, duraklamaya vakti yok. Alanya'yı hep ileriye taşımak için, hizmetlerimizin devamı için, istikrar ve güven için, Alanya'yı gururla, kıvançla Türkiye Yüzyılına taşımak için yeniden Cumhur İttifakı'nı zafere ulaştıracağız" dedi.

ALAİYE SU’YU KAZANDIRDIK

Yücel, Alanya'da yapılamaz denilenleri yaptıklarını ve Alanya Teleferik'i hizmete açtıklarını söyledi. Vatandaşların bütçesine destek olmak ve tasarruf sağlamak için üretim tesisleri kurduklarını ve Alanya'nın markası Alaiye Su'yu Alanya halkıyla buluşturduklarını da sözlerine ekledi. Öte yandan, Cumhuriyet Mahallesi'nde 37 hektarlık bir alanda Türkiye'de altyapısı en iyi şekilde yapılan, ülkenin en güzel mimari projesiyle kentsel dönüşüm uygulamasını başlatacaklarını da açıkladı.

DOĞALGAZ VERİLECEK

Konuşmasının sonunda Yücel, Alanya'ya doğal gaz müjdesi verdi. Mart ayında Çıplaklı, Cikcilli ve Oba bölgesinde evlere doğal gaz verilmeye başlanacağını ve daha sonra peyderpey tüm mahallelere doğal gaz bağlanacağını söyledi. Yücel, "Alanya'da daha yapılacak çok mega proje, daha güzelleşecek çok mahalle, daha yeşerecek çok park, daha kazandıracak çok üretim tesisi, daha gidilecek çok yol var. Alanya'da daha büyüyecek çok çocuk, daha gelişecek çok genç, daha mutlu olacak çok kadın, daha kazanacak çok esnaf, daha rahat yaşayacak çok hemşerim var. İşte bu yüzden; bu enerjinin dahası var, bu sevginin dahası var, bu işin dahası var, bu hizmetin dahası var, Alanya'nın dahası var diyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.