Bugün AK Parti İlçe Teşkilatı’nda, Cumhuriyetin 2. yüzyılında 200 yeni genç üye yapan Ak Parti Alanya adeta gövde gösterisi yaptı. Gün geçtikçe Ak Parti Alanya ailesinin daha da güçlendiğine vurgu yapan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı; “Bugün ilçe teşkilatımızda 200 genç kardeşimizin katılımıyla Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında 200 genç üye yapmanın gururunu yaşıyoruz.

Yabancılar Meclisi, yeni yönetimle ilk toplantısını yaptı Yabancılar Meclisi, yeni yönetimle ilk toplantısını yaptı

Ak Parti olarak yüz yıllık gelecek perspektifimizi gençlerle gerçekleştiriyoruz. Teşkilatımız, gençlerimizin enerjisinden aldığı güçle yarınlara daha umutlu ilerliyor. Bu doğrultuda hedeflerimize de uygun adımla yürüyoruz. Alanya’da her daim güçlü bir teşkilat olduk. Gün geçtikçe geniş ailemizi büyütmeye devam ediyoruz. Davamıza yoldaş olacak kardeşlerime hoş geldiniz diyor, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Semih Ersoy’u yürekten kutluyorum” dedi.

Ak gençliğin her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu vurgulayan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Ersoy, “Bugün Gençlik Kollarımıza yerel seçim öncesi 200 yeni Genç üye yapmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız güçle Alanya’da çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla yürüteceğiz” ifadelerine yer verdi.