Meral Akşener hayranları Alanya’da sessiz sedasız derinden çalışmalarını sürdürürken, Alanya’da her gün Meral Akşener sempatizmi  taşıyanların artması dikkat çekiyor. Resmi olarak yeni bir parti kurmaya hazırlanan eski MHP’lilerin birlikte hareket ettiği Meral Akşener sevdalıları, Alanya’da bir araya geldi. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe’nin de katıldığı toplantıya MHP Alanya Eski İlçe Başkanı Mali Müşavir Hilmi Er ile sayıları hayli fazla Alanyalı isimde katıldı.

Keyfi Ala'da restaurantta gerçekleşen toplantıya 'İstişare toplantımısı'' adı verilirken, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, "Ben yok biz varız" diyerek birliktelik mesajı verdi. MHP’li eski  Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, "Korkuteli Belediye Başkanımız Hasan Gökçe'nin katılımıyla istişare toplantımızı yaptık. Meral Akşener gönüldaşları olarak hep birlikte hedefe ilerliyoruz. Bir gün herkes Meral Akşenerci olacak" diyerek, gözdağı vermeyi de ihmal etmedi. Toplanan Meral Akşener hayranları, yemeğin ardından bir sonraki toplantıda daha fazla katılım sağlama sözü vererek ayrıldılar.

Meral Akşener kimdir..?

Meral Akşener 18.07.1956 Gündoğdu- İzmit Türk siyasetçi. 20. 21. 23. 24. 25. dönem MHP Milletvekili, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve eski İçişleri Bakanı.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Doktorasını tamamladı. 20. 21. 23. 24. 25. Dönem İstanbul, 21. Dönem Kocaeli Milletvekilliği ile İçişleri Bakanlığı yaptı. Evli ve bir çocuk annesidir.

En son 1968 yılında CHP'den Millet Meclisi Başkanvekili seçilen Muş Mebusu Hayriye Ayşe Nermin Neftçi'den sonra 10 Ağustos 2007 tarihinde Güldal Mumcu ile beraber TBMM Başkanvekili seçilen kadın milletvekili oldu. Türkiye-Çin Parlamentolararası Dostluk Grubu üyesidir.

Bulunduğu parti olan MHP'den 1 Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmedi.

1 Kasım seçimlerinde MHP'nin oy kaybederek mecliste temsil edilen 4. parti olunca 30 Kasım 2015 tarihinde yapmış olduğu basın toplantısında kurultay talebinde bulunmuş ve üzerime düşen her görevi yapmaya hazırım demiştir.