Sivri dili ile tanınan Özdemir’in, 31 Mart yerel seçimlerinde kendisini CHP’nin adayı yerine başka adayı desteklediğini ima etmesine öfkelenen Gökhan Sipahioğlu, sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yaptı, Özdemir’e meydan okuyarak, “Delikanlı ol, adamsan bildiklerini açıkla” dedi.

İşte Sipahioğlu’nun o açıklaması:

Acı haber geldi! Manavgat'a şehit ateşi düştü Acı haber geldi! Manavgat'a şehit ateşi düştü

“Sayın Musa Özdemir;

Benim finansörüm kim, açıkla? Benim kan grubumdan haberdar değilsin onu da anladım. Hemen delikanlı ol!

Sen beni neyle itham ediyorsun? Terbiyeli ol. Seni geçtim, eski ortaklarının bana gücü yetmez. Haddini bil, ikile hadi.

Musa Özdemir senin çenen açılmış. Daha öncekiler acemiydi, bu sefer olmaz. Beni de ağzına alma, beni bu pis siyasetine alet etme. Kafamı da bozma. Bana bulaşma, ötede oyna. Hadi bakim.

Söylediklerinin, benim hakkımda arkasında duracaksın. Açıkla! Bir çayımı içmeye bile rükun yetmez, gelemezsin. TV programına çık at tut öyle mi! Artist. Ne bildiğini açıkla! Açıkla bir görelim.

Benim hakkımda ne diyeceksin? Aile yaşantım belli, tüccarlığım belli. Ne derdin var?

Benim adımı bile ağıza alamazken, delikanlıysan gel canlı yayına. Ayrıca 5 yıl Coşkun Karadağ başkanımla birlikte, öncesinde 4 ilçe başkanıyla çalıştım. Bülent Kandemir başkanla da birlikteyiz.

Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Bizim sevdamız belli. Sen ne ayaksın? Yerse izah et. Ağzından çıkanı bize bir izah et, ailecek bekliyoruz. Anlat iç yüzünü! Bildiklerini. Adamsan.”