Alanya’nın renkli simalarından, birçok kurum ve kuruluşun başarısının arkasında yer alan isim olan, ilçede siyasetin en yeni ismi Servet Ünlü, bu kez de Alanya’nın yeni Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in arkasında olacak. Özellikle 1992-2013 yılları arasında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ALTSO) 21 yıl boyunca çalışmasıyla dikkat çeken “Diploma canavarı” meclis üyesi Ünlü, Özçelik’e fazlasıyla katkı sağlayacak.

İşte meclis üyesi Ünlü’nün kariyer geçmişi:

Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı

1988 Yılında Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu olup daha sonra hayat boyu öğrenme anlayışı ile eğitimine devam etmiş ve ülkemizin 10 ayrı üniversitesinin 3 Lisans, 5 Ön Lisans ve 5 Yüksek lisans seviyesinde olmak üzere 13 ayrı bölümden mezun olmuştur. Ünlü, Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Hukuk; Alanya Keykubat Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans eğitimlerine devam etmektedir.

Halen kendine ait Banes Danışmanlık LTD ŞTİ firması ile işletmelere kurumsal danışmanlık, gayrimenkul değerleme ve geliştirme konularında hizmet vermektedir. Ayrıca bünyesinde 4 otel bulunan Turizm, İnşaat ve Emlak sektörlerinde faaliyet gösteren büyük ölçekli bir şirkette 2012-2022 yılları arasında Genel Müdür; Sağlık Turizm Acentesi ile sağlık turizmi faaliyetini yürüten şirkette Genel Müdür olarak görev yaptı.