Her kesimden yoğun ilgi gören Şahin, aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmalarına, davetlere katılarak devam ediyor. Adaylığı açıkladığı günden bugüne sahadan hiç ayrılmayarak yoğun bir program izleyen Şahin’e var olan ilginin her geçen gün artarak devam etmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Borçlar Yücel’den, çözüm Özçelik’ten: "Alanya’da yer satmaya mecburum" Borçlar Yücel’den, çözüm Özçelik’ten: "Alanya’da yer satmaya mecburum"

Dün de Alanya Araç Kiralamacılar Derneği’nin daveti ile katıldığı toplantıda dernek üyeleri ile Alanya’nın ve sektörün çözüm bekleyen sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Şahin, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Alanya Araç Kiralamacılar Derneği Başkanı Necati Yaman kardeşimin daveti üzerine, sektörde faaliyet gösteren dostlarımızla kahvaltıda bir araya geldim. Alanya’mızın çözüm bekleyen sorunları ile ilgili dostlarımızın dilek ve görüşlerini aldım. Güzel davetleri ve misafirperverlikleri için Dernek Başkanımız Necati Yaman ve yönetimi ile tüm dostlarıma teşekkür ederim. Rabbim esnafımıza helalinden bol kazançlar nasip etsin inşAllah” ifadelerini kullandı.

Bu ziyaretin ardından Şahin, ekip arkadaşları ile birlikte Avsallar Mahallesi’nde faaliyet gösteren sanayi esnafını iş yerlerinde ziyaret etti. Sanayi esnafı tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Şahin, esnaf ile Avsallar Mahallesi’nin ve sektörlerin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak sohbet etti.

Ziyaretle ilgili sanayi esnafı, “Mehmet Şahin’i Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminden iyi tanıyoruz. Alanya ve üyeleri için yaptıklarını biliyoruz. Tam bir hizmet adamı. Alanya’ya hizmet için çıktığı bu yolda da büyük işler başarabileceğine inanıyoruz. Çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.