Hüseyin Güney, uzun yıllar Ak Parti başkanlığında ilçe başkanlığı koltuğunda oturdu. Ayrıca, 4 yıla yakın bir süre Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü olarak görev yaptı. Deneyimli ve başarılı bir isim olan Güney’in Cumhur İttifakı listesinde 1. sıra adayı olması, Alanya halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

“VATANDAŞLARIN YANINDA OLACAĞIM”

Güney, vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için halkın içinde olmanın önemine vurgu yaptı. Güney, “Halkımızın dertlerini, sıkıntılarını dinlemek amacıyla hemşerilerimle sık sık bir araya geldim ve sohbet ettik. Bugüne kadar gerçekleştirdiğim ziyaretlerle vatandaşlarımızla buluştum. Halkla iç içe yan yana hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanında olacağım” dedi.

Alanya Belediyesi’nde yeni görevleri belli oldu Alanya Belediyesi’nde yeni görevleri belli oldu

BİLGİ, DENEYİM VE TECRÜBE

Cumhur İttifakı liste başı Hüseyin Güney, Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Adem Murat Yücel’in bilgi, deneyim ve fazlasıyla tecrübe sahibi olduğunu belirtti. Güney, Yüksek Seçim Kurulu’na sunulan meclis listesinin son derece iyi isimlerden oluştuğunu ve bir ekip olduklarını ifade etti. Belediye mevkilerinin hizmet makamı olduğuna değinen Güney “Geçmişte Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü olarak kazandığımız tecrübeler, bilgi ve becerilerimiz, Alanyalı hemşerilerimize hizmet etmek için yola çıktığımızın net bir göstergesidir. Özellikle doğduğum topraklara sahip çıkmak adına buradayım. Cumhur İttifakı Adayı Adem Murat Yücel’in listesinden meclis üyesi adayı oldum” şeklinde konuştu.

476785745