Alanya’nın kuzey komşusu Gündoğmuş İlçesinde tarla satışlarında yaşanan hareketlilik merak uyandırdı. Gündoğmuş’da 450 parsel tarlayı Azeri asıllı bir Rus satın aldı. Büyüklü küçüklü satılan tarlaların toplan alanı ise 1 milyon İki yüz bin metrekare olduğu iddia ediliyor.

BİRİLERİ DÜĞMEYE Mİ BASTI

En çok arazi Ortaköy de satıldığı alınan bilgiler arasında yer alıyor. İlçenin farklı mahallerinde üstelik çoğu bitişik olmayan adalardan satın alınan parseller aynı kişilerce toplanmakta olduğu da iddialar arasında.

‘ACİL BİR ÇÖZÜM ÜRETMEK GEREK’

İyi Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, konu ile ilgili araştırmalar yaptıklarını ve muhtarlar ile de toplanıp konu hakkında toplantı yapacaklarını ifade etti. Başkan Çatalkaya, “Azeri asıllı bir Rus vatandaşı, Konyalı biri ile birlikte, Konyalı’nın adına Gündoğmuş dan 450 parselin üzerinde araziyi satın aldı’’ dedi.

GETİR TAPUYU, AL PARAYI

Adeta parsel parsel satılan Gündoğmuş’la ilgili yaptığı açıklamasını devam ettiren İyi Parti’li Çatalkaya

Antalya’da genç kız, el koyulan pitonunu geri istiyor Antalya’da genç kız, el koyulan pitonunu geri istiyor

‘’Tarlayı görmeden, getir tapuyu, al parayı sistemiyle çalışıyor. En çok arazi satışı Ortaköy de oldu. Narağacı, Köprülü… Gündoğmuş merkez… Her yerden alıyor. Bölgede aracı adamları var. Geçen gün Gündoğmuş da iktidar ve muhalefet parti başkanları bir araya gelip görüştük. Önümüzdeki hafta muhtarlar ile toplanacağız. Acil bir çözüm üretmek gerek” ifadelerine yer verdi.