HABER - Hasan KAYA

Gazipaşa'nın 300 haneli ve 629 nüfuslu Ilıca Mahallesinde halkın büyük desteğini alarak yeniden 2019 yılı seçimlerinde tekrar muhtar seçilen Hasan Ali Kaplan mahallesine yaptığı hizmetleri şöyle sıraladı:

Görev sürem boyunca mahalleme en çok hizmeti eski Belediye Başkanı Doktor Adil Çelik döneminde aldım. Mahallemize yaklaşık 50 kilometreye yakın asfalt döktürdük. 100 bin metre içme suyu şebeke hattı döşedik, mahallemizi içme suyuna kavuşturduk. Eski Ilıca Okulunu mahalle konağına dönüştürdük, buraya muhtarlık ofisi misafirhane lojman ve 1.000 kişilik düğün mevlit gibi halkın ihtiyacını karşılayacağı üzeri kapalı bir alan yaptırdık. Ilıca mahallesinin Kaş Yaylasında 600'e yakın hanenin elektrik ve su sorununu çözdük. Ilıca merkezi elektrik sorununu çözdük.

Bu yıl Balımlar, Kamberli ve Akdağ mevkilerinin elektrik sorununu çözmeyi planlıyoruz. Mahallede 3 mezarlığa wc ve çevre düzenlemesi yaptırdık. Bozuk derelere 3 bine yakın büz koydurduk. Yolu olmayan bölgelere 20 kilometreye yakın yeni yol yaptırdık. Camilere Çevre düzenlemesi yaptırdık. Kaş Yaylası yolunu genişlettiklerini belirten Muhtar Kaplan şimdi mahalledeki şifalı ılıca kaplıcalarına proje yaptırdıklarını ve buradaki projenin bir kaç ay içinde başlamasını bekliyoruz diyen Kaplan mahallesinde vermiş olduğu desteklerden dolayı eski Belediye e Başkanı Dr.Adil Çelik'e ve Antlya Büyük Şehir eski Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

MUHTARIMIZDAN MEMNUNUZ

Muhtar Kaplan'ın hizmetlerinden vatandaşlarda çok memnunken bu konuda görüştüğümüz bazı isimler şu yorumları yaptı:

Ali Koç, “Mahalle halkı olarak mahallede bizim mahallemiz kadar hizmet alan bir mahalle olmadı. Eski Belediye Başkanı seçimi kazanmış olsaydı şimdi Ilıcaya kadar yollar sıcak asfalt olurdu şimdi sati asfalt bile görmüyoruz dedi. Hamza Doğan, Muhtarımız çok başarılı mahallemize çok hizmet yaptı.”

Murat Yıldırım, “Ilıca Gazipaşa'ya çok uzak ama en yakın mahalleden çok hizmet aldı. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyen eski Belediye Başkanı Dr.Adil Çelik'e teşekkür ederiz.”