Böyle taraftar olmaz olsun! Alanya’da stadın altını üstüne getirdiler Böyle taraftar olmaz olsun! Alanya’da stadın altını üstüne getirdiler

Uzun yıllardır Kestelspor kulüp başkanlığı yapan Levent Uğur, bugün sosyal medya hesabında bir açıklama yaparak Adem Murat Yücel ile görüştüklerini ve borçlar da dahil tüm yükümlülükleri kendisinin sırtlandığını kamuoyuna açıkladı.

Uğur’un açıklaması şu şekilde:

“4 yılı Profesyonel Lig olmak üzere, 7 yıla yakın başkanlığını yürüttüğüm Alanya Kestelspor Kulübü; Sayın Adem Murat Yücel ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, kulübün bütün borç ve yükümlülükleri ile birlikte bende kalmış bulunmaktadır. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla yıllarca birçok sıkıntı yaşadık ki, en büyüğü geçen yılki trafik kazası idi.

Zor ve meşakkatli birçok süreci arkadaşlarımızla birlikte atlattık. Bu süreçte saha sonuçları haricinde saha dışında da başta iftiralar ve dedikodular olmak üzere birçok sportif faaliyet harici mesnetsiz saldırılara maruz kaldık. Edeple, susarak kimseye cevap vermeden, işimizi yaptık. Özellikle bu sene yaşadığımız talihsizlikler ve imkansızlıklara rağmen sezon başı camiamıza söz vermiş olduğum gibi; sezonu Playoff grubunun içinde tamamladık.

Yedi yıl, arkadaşlarımla çok emek verdiğimiz kulübümüzü bugünden itibaren; bulup, yetiştirip, oynatıp, satan ve zaman içersinde kendi kendini döndürebilen bir kulüp haline getirmeye çalışacağız. İşimin zor ve çok meşakkatli olduğunun yanında almış olduğum riskinde farkındayım. Yapacağım bazı istişarelerin akabinde en makûl sürede Olağanüstü Genel Kurul kararı alarak, tüm Alanya’yı kapsayan yeni bir isimle TFF 3. Ligi’nde Alanya’mızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Saygılarımla.”

Editör: Doğukan ALAY