Alanya Kültür Merkezi'ndeki (AKM) toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, CHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.  CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, CHP Antalya milletvekilleri Aliye Coşar, Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in mesajı ile Osman Özçelik'in biyografisi paylaşıldı.

KONTROLSÜZ BÜYÜMEYE DİKKAT ÇEKTİ

Katılımcılara hitap eden Osman Özçelik, Alanya’da doğduğunu ve kazandığı her şeyi paylaştığını belirtti. CHP’den Alanya Belediye Başkan Adayı olmanın onun için büyük bir gurur olduğunu ifade etti. Amacının, çağdaş modern sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek, şeffaf bir yönetimle Alanya’yı hak ettiği yere taşımak olduğunu söyledi. Alanya’nın kontrolsüz büyümesi ve genel gidişatın yanlış yönetim politikaları nedeniyle yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Bu sorunların üstesinden gelmek için kararlı olduğunu ve Alanya’yı bütüncül bir şekilde ele alarak kapsamlı bir planı hayata geçireceğini belirtti. Dürüst, adil ve şeffaf olacağını, herkesin fikrini alacağını ve kamusal değerlere sahip çıkacağını vurguladı. Tüm bu çalışmaların sonucunda Alanya’da büyük bir atılım gerçekleştireceğini ve çağdaş bir şehir inşa edeceğini ifade etti.

ÇİVİ ÇAKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’da Osman Özçelik’in aday gösterildiğini belirtti ve bu zamana kadar destek verenlere teşekkür etti. Covid süreci ve çeşitli felaketlerle karşılaştıklarını, ancak bu olumsuzluklara rağmen bahanelere sığınmadıklarını ifade etti. Önümüzdeki günlerde kanalizasyon ve diğer projeleri paylaşacağını söyledi. Hiçbir siyasi refik ile kavgaları olmayacağını, kimseyi ötekileştirmeden hizmete devam edeceklerini belirtti. Alanya ve Antalya için çivi çakan herkese teşekkür etti ve daha iyisini yapacaklarını ifade etti.

ADAY BEĞENMEYENLERE SESLENDİ

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, 2 aylık aday adaylığı sürecini tamamladıklarını ve CHP geleneğinde olduğu gibi rekabet edip birlikte mücadele ettiklerini belirtti. Hiç kimsenin aday beğenmeme hakkına sahip olmadığını, adaylarının AK Parti’nin adaylarından daha iyi olduğunu ifade etti. Önümüzdeki günlerde bir seçim komisyonu kuracaklarını ve bu komisyonda eski il başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarının olacağını söyledi. Sosyal medyada adaylar ve belediye başkan adayları ile ilgili eleştiri yapmamaları gerektiğini vurguladı.

“SEÇİMİ KAZANACAĞIZ” DEDİ

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Alanya’daki kalabalığın seçim zaferini gösterdiğini, Osman Özçelik’in başarılı olacağını belirtti. Ayrıca, Alanya’ya büyük bir salon yapılması gerektiğini ve seçimi kazanacaklarını ifade etti.

Başkan Özçelik, denetleme yaptırma yetkisini aldı Başkan Özçelik, denetleme yaptırma yetkisini aldı

YEREL İKTİDAR HEDEFLENİYOR

Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Alanya için önemli bir gün olduğunu ve yerel iktidarı hedeflediklerini belirtti. Osman Özçelik’i aday olarak bulduklarını ve onunla başarıya ulaşacaklarını ifade etti. Ayrıca, 60 gün boyunca durmaksızın çalışacaklarını ve Alanya’nın 100 yıl yürüyüşünün meşalesini taşıyacaklarını söyledi.