Haber - Yüksel SOYLU

Alanya’da et dönerin adresi olan ve kısa sürede vatandaşların uğrak noktalarından olan Ekrem Coşkun Döner Alanya’daki 3. şubesini açtı. İlk olarak Alanya merkezde 25 metrelik yol üzerinde açılan ve ardından Konalı Mahallesi’nde faaliyet gösteremeye başlayan Ekrem Coşkun Döner son olarak bugün Mahmutlar Mahallesi’nde hizmete başladı.



Alanya’nın yakından tanıdığı iş adamı Ahmet Güzel ve İrem Şanlı Ekrem Coşkun'un isim hakkını alarak Mahmutlar'da faaliyetlere başladılar

Bugün düzenlenen açılış merasimine,  Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya MÜSİAD Başkanı Mustafa Durusoy, Alanya İŞKUR Müdürü Selami Harman ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Alanya’da her geçen gün yükselen Ekrem Coşkun Döner’in sahibi Ekrem Coşkun’da açılış programına katıldı. Ekrem Coşkun, isim hakkını alarak Mahmutlar halkını bu güzel lezzetle buluşturan Ahmet Güzel ve İrem Şanlı‘ya teşekkür etti. Öte yandan Ekrem Coşkun Döner Türkiye genelinde 198. şubesini Mahmutlar'a açmış oldu.



Dualarla gerçekleştirilen açılışta kurdeleyi Mustafa Toklu, Mehmet Şahin ve Ekrem Coşkun birlikte kestiler.