Özel Haber: Gazete Alanya

Alanya’nın tanınmış isimlerinden Tek teker Arif diye bilinen, Arif R. hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Gazipaşalı Metin Ö. isimli vatandaş Saray Polis Merkezi Amirliğine giderek Razgatlıoğlu hakkında davacı oldu. Baba Ö., A.R.’nin kendisinden 39 yaş küçük kızıyla birlikte olduğunu ve uzak durması için kendisini uyarmaya gittiklerinde eşini ve kendisini tehtid ettiğini iddia etti.

 Motosiklet faaliyetleri ile ilgilenen A.R.’nin, Alanya’da küçük yaşta kızları kandırdığını iddia eden M.Ö., kızının da bu şekilde kandırılarak baştan çıkarıldığını ifade etti. ‘Kızını alıkoyuyor’ gibi iddiaların ortaya atıldığını fakat öyle bir durum olmadığını eve hep sabaha karşı geldiğini, eve kapatmış olsa böyle bir durumun olamayacağını belirtti. Emniyette verdiği ifadede Razgatlıoğlu’ndan hem şikayetçi hem davacı olduğunu belirten baba, kızını bir an evvel kurtarmak istediğini söyledi.

Öte yandan baba M.Ö. devlet büyüklerine seslenerek, ‘bu adamın yaptığı Türk adet ve geleneklerine tamamen aykırı. Düşünebiliyor musunuz kendinizden 39 yaş küçük daha doğrusu torunu yaşındaki bir kız çocuğunu sükseli ortamlarda ve gece kulüplerinde gösterişli yaşamlar sunarak kandırması içler acısı bir durum. Buradan devlet büyüklerime bir an önce bu rezalet olayın faalini bulup cezalandırmalarını istiyorum. Ve bir kız babası olarak ailelere sesleniyorum; kız evlatlarınızı bu tür tuzaklardan koruyun. Kiminle gezdiğini iyi takip etsinler. Benim gibi üzülmemeleri için önlemlerini alsınlar.’ diye konuştu.