Mustafa Toklu’nun yıllardır yakın mesai arkadaşı olan ve 2019 yerel seçimlerinden bu yana Alanya Belediye Meclisi’nde Ak Parti grup sözcüsü olarak hizmet veren Mehmet Ali Kiriş, dün gerçekleştirilen Alanya belediye meclis toplantısında söz alarak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in gözlerinin içine baka baka, “Yerel seçimde bizim adayımız Mustafa Toklu’dur. Onu sonuna kadar destekleyeceğim” dedi.

Kiriş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Alanya’da tüm sportif faaliyetlere 2 isim bakacak Alanya’da tüm sportif faaliyetlere 2 isim bakacak

“Turizm sektörü vahşi bir hızla gelişirken, memnun etmesi gereken müşterilerini mağdur durumuna düşürebiliyor. Tatil için Alanya’yı tercih edip yaralanan ve hatta canlarını kaybeden misafirlerimizi gördükçe üzülüyoruz. Altını çizerek söylüyoruz kurallara uyan işletmeleri kast etmeden, teker teker herkesi kontrol etmek mümkün değil, biliyoruz, ama sektör temsilcilerinin bir araya gelip kurallara uymayan işletmelere, personele gerekli en acı yöntemleri ile Alanya’nın Turizme ve Misafirlerimize ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha hatırlatmamız lazım.

Bizim yıllardır uğraştığımız, neredeyse evimizde ağırlar gibi imtina ettiğimiz imaj elçilerimize verilecek her zarar Alanya’nın geleceğine atılmış bir mermidir. Ekmek yediğimiz yeri başımızın üstüne koymamız gerektiğini en güçlü şekilde vurgulamamız gerekmektedir. Turizme ve misafirlerimize hak ettikleri zamanları geçirtip yaşadıkları şehirlere geldiklerinden daha mutlu ve bizleri Alanya’yı tavsiye eder halde geri dönmelerini sağlamalıyız. Bu vesile yaralan misafirlerimize acil şifalar hayatlarını kaybedenlerde taziye dileklerimizi sunuyoruz.

Bildiğiniz üzere Alanya her siyasetçinin sevdası, ortak noktası. O’na olan sevdası hizmet etme isteği içinizde yoksa bu siyasi görevler eziyete dönüşür. Uzun yıllardır beraber hizmet ettiğimiz Değerli İlçe Başkanım Mustafa Toklu da içindeki Alanya hizmet aşkını bir üst aşamaya çıkararak Alanya Belediye Başkanlığı görevi için İlçe Başkanlığı görevinden iznini istedi. Bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve inşallah çıktığı bu uzun yolda da arkasında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.”