Önceki dönem Milletvekili Gökçen Özdağan Enç, Antalya SKM Başkanı Cüneyt Doğan, İl Seçim İşleri Başkanı Berkant Yavuz, İlçe Koordinatörü Metin Merden ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Saide Karakaş'ın katılımı ile İlçe Teşkilatında Mahalle Başkanları ve okul sorumluları ile bir araya geçen Başkan Tavlı, kararlılıkla ve azimle, Antalya’da ve Alanya’da Cumhur İttifakının zafere ulaşması için omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirtti.

Alanya'da yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı Alanya'da yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı

Başkan Tavlı; “Önceki dönem Milletvekilimiz Sn. Gökçen Özdağan Enç, Antalya SKM Başkanımız Sn. Cüneyt Doğan, İl Seçim İşleri Başkanımız Sn. Berkant Yavuz, İlçe Koordinatörümüz Sn. Metin Merden ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Saide Karakaş'ın katılımları ile Mahalle Başkanlarımız ve okul sorumlularımız ile bir araya geldik.

Toplantımızda, Kadın Kolları Başkanımız Fatma Anılgan'ın önderliğinde yapılan üye çalışmaları kapsamında partimize yeni üye olan bayanlarımıza rozet takma törenini de gerçekleştirdik.  Omuz omuza, gece gündüz demeden, hep birlikte çalışacağız. Cumhur ittifakımızla birlikte Antalya'da ve Alanya'da 31 Mart yeni bir zafer olacak.” İfadelerine yer verdi.

AK PARTİ’YE 157 YENİ ÜYE KATILDI

İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantı sonrası İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan başkanlığında yürütülen yeni üye çalışmaları kapsamında 157 yeni üyenin bugün rozet takma töreni de gerçekleşti. Yeni üyelere rozetleri önceki dönem Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan taktı.