Alanya

Şoför Cup’ta 4’ncü hafta tamamlandı

‘Rocco Home 10. Şoför Cup Futbol Turnuvası’nda 4. hafta tamamlandı. Turnuvada Beyaz Grup’ta tüm maçlar oynanıp ve ilk 2 yarı finalist belli olurken, Kırmızı Grup’ta yarı final heyecanı son haftaya kaldı.

Alanya Şoförler Odası tarafından düzenlenen ‘Rocco Home 10. Şoför Cup Futbol Turnuvası’nda Beyaz Grup’ta tüm maçlar oynandı ve ilk 2 yarı finalist belli oldu. Beyaz Grup’ta günün maçında Avsallar Birlik Taksi, Tosmur Taksi’yi 4-2 yenerek grubu lider tamamladı ve yarı final biletini kaptı. Grubun diğer maçında ise Oba Birlik Taksi, Alanya Taksi’yi 3-0 yenerek grubu 2. tamamladı ve yarı finale yükseldi. Kırmızı Grup’ta yarı final biletleri son haftaya kaldı. Günün maçında Güven Taksi, Çiçek Taksi’yi rahat yendi ve 3 puanı alarak, averaj ve maç fazlalığı ile liderliği yükseldi. Grubun diğer maçında ise Otogar Taksi, Şirin Taksi’yi yenerek 3 puanı aldı.

2 YARI FİNALİST BELLİ OLACAK

Gelecek hafta 21 Şubat Çarşamba günü Oba Mahallesi’ndeki Adalet Halı Saha’da 5. hafta maçları oynanacak olup karşılaşmada son 2 yarı finalist belli olacak. Gelecek hafta oynanacak olan maçlar şöyle: 

Saat 19.00: Şirin Taksi-Mahmutlar Birlik Taksi

Saat 19.00: Çiçek Taksi-Otogar Taksi

Güven Taksi haftayı bay geçecek.