Medya, Basın Yayın, Fotoğraf, Matbaa ve Kırtasiye Grubu 9. Komite’de Kerim Taç ve Kerim Kılınç’la 1’er kez olmak üzere iki dönem çıraklık yaptım. Sırasıyla 1 dönem Kerim Aydoğan, 2 dönem Mehmet Şahin ve son olarak 5 Kasım 2022 tarihinde yapılan seçimlerde Eray Erdem’in mavi listesinden Meclis üyesi olarak ALTSO’nun arşivlerine geçmiş bulunuyorum. 9’uncu komiteyi kazanmak çok kolay ve bir o kadar da zor. Benimle birlikte meclis üyesi seçilen can dostum, Foto Moda sahibi Hasan Atılay ve kardeşim Özkan Kırtasiye işletmecisi Hasan Özkan ile bizlere destek olan üye arkadaşlarımıza buradan sonsuz teşekkürlerimi bildirerek şükranlarımı sunuyorum. Sonradan bizim komitemize katılan şirin ve sevimli kardeşim Albüm Gazetesi sahibi Mehmet Çelik ve Alanya Posta Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Mehmet Ali Gürses’e bizlere verdikleri destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum.

TOBB DELEGESİYİM

Bugün düzenlenen '2. Tur' seçimlerinde TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) delegesi seçilmemi sağlayan, seçimin başından sonuna kadar her zaman sağduyuyu elinden bırakmayan, seçimin demokratik koşullarda gerçekleşmesini sağlayan ALTSO’nun yeni patronu Eray Erdem’e duruşu ve tavrından dolayı kutluyorum.

SON SÖZÜ SÖYLEDİK

Şahsımla ilgi bir takım söylemlerde bulunulup, birçok spekülasyonun içine çekilmek istensem de 9. komitede çalışan ekibimizle son sözü sandıkta söyledik. ALTSO’nun yeni yönetimi Alanya’ya ve Alanya iş insanlarına hayırlı olsun.