p>Alanya Belediyesi, şehir merkezinde yoğun bir temizlik harekatına başladı. Şehir merkezindeki turistik caddeler yıkanırken, D 400 karayolu ve Çevre Yolu süpürge araçları ve temizlik personeli tarafından temizleniyor.
TURİSTİK CADDELER YIKANIYOR
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yürüttüğü temizlik çalışmaları kapsamında bu sabah erken saatlerde şehir merkezindeki cadde ve sokakları süpürge araçları ile temizledikten sonra  tazyikli suyla yıkadı. Sezon başında cadde ve sokakları yıkayan ekipler, koku oluşumunu önlemek amacıyla konteynırları köpük yöntemiyle temizledi. Ekipler gün boyunca Gazipaşa,  Hayate Hanım, İzzet Azakoğlu ve Hükümet Caddesi’nde tazyikli suyla sokak ve caddeleri yıkadı.
ÇEVRE YOLU VE D-400 TEMİZLENİYOR
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı bir diğer ekip ise; Çevre Yolu ,D-400 Karayolu’nda temizlik çalışması yapıyor.  Süpürge araçları ve temizlik ekipleri ile sürdürülen çalışmalar sabah erken saatlerde başlatıldı. Temizlik İşleri ekipleri, yoğun olarak kullanılan karayolları üzerindeki kaldırım, orta refüj, altgeçit ve yağmur kanallarını süpürüp temizledi. Öte yandan D-400 Karayolu’nda Okurcalar ve Demirtaş Mahalleleri arasında sürdürülen çalışmalar üç gün boyunca devam edecek.