p>11 Haziran 2015’ten itibaren Borajet Havayolları yeni nesil 98 kişilik Embraer E190 tipi jet motorlu uçaklar ile 28 Eylül 2015 tarihine kadar her Perşembe, Cumartesi ve Pazartesi günü Gazipaşa Alanya Havalimanı’ndan Kuzey Kıbrıs’a karşılıklı olarak uçuşlar düzenleyecektir.
GEZİ İMKANLARI
Alanya’da kurulan Caps Travel, bu uçuşların biletlemesini yapacak olup ayrıca karşılıklı olarak tatil paket tur seçenekleri sunacaktır. Kuzey Kıbrıs’ta çok ciddi bir Alanya tanıtımı yapılacak olup bölgemize yeni turist girişi hedeflenmektedir. Bunun yanında bölgemiz halkına, bölgemizde yaşayan yeni Alanyalılara ve yabancı turistlere 2-3 günlük değişik alternatifli Kuzey Kıbrıs gezi imkânları sunulacaktır.
HAFTANIN 3 GÜNÜ
Haftanın 3 günü (Perşembe, Cumartesi ve Pazartesi) K.K.T.C. Ercan Havalimanı’ndan 14:15’te havalanacak olan BRJ 9696 sefer sayılı uçağı, Türkiye’de bugüne kadar gerçekleşen “en kısa mesafeli yurt dışı uçuş” ile ortalama 25 dakika’da Gazipaşa Alanya Havalimanına inecektir. Yine aynı gün saat 15:45’te Gazipaşa Alanya Havalimanı’ndan aldığı yolcularla Kuzey Kıbrıs’a hareket edecektir. Bu uçuşların Alanya bölge turizmine olumlu katkılar sağlaması ve Kuzey Kıbrıs’tan bölgemizi ziyarete gelen turist sayısında ciddi bir artış yaşanması beklenmektedir. 
SÜREKLİ SEYAHAT
Aynı zamanda bu uçuşlar ile bölgemizde yaşayan ve K.K.T.C. de öğrenim gören öğrencilerin, askerlerin ve bölgeye sürekli seyahat eden tüm yolcuların yaşadığı ciddi ulaşım sorunu tamamen ortadan kalkacaktır. Kuzey Kıbrıs’a seyahat etmek isteyen herkes, şirketimize ait www.capstur.com web sitesinden, 0 850 450 97 07 numaralı telefondan ve anlaşmalı olduğumuz çeşitli bilet satış ofislerinden bugün itibarıyla biletini alabilirler.
CAPS TRAVEL ÇATISI ALTINDA
Caps Travel çatısı altında uygun fiyatlı ve kaliteli Kuzey Kıbrıs paket turları ile Konaklama ve transfer operasyonları düzenlenmektedir. Bu bakımdan, Kuzey Kıbrıs’ın muhteşem güzelliklerini, el değmemiş sahillerini ve her zevke hitap eden eğlence hayatını daha önce görme fırsatı bulamayan herkes, şirketimizle iletişime geçerek tatil planlarını gönül rahatlığıyla Caps Travel’ın profesyonel kadrosu ile yapabilirler.